Počet položek: 0 0,- Kč

Topit, péct, ohřívat - kamna s troubou Bronpi ideální na chalupu i do domu

Zajímavé a praktické řešení pro maximální využití tepla při topení v krbových kamnech přináší španělský výrobce krbů a kamen Bronpi.

Chcete maximálně využít teplo z krbových kamen?   V nabídce krbových kamen značky Bronpi najdete krbová kamna s troubou a plotýnkami. V kamnech tedy můžete topit a ohřívat tak prostor domu či chalupy a zároveň vznikající teplo z topení v kamnech využijete v troubě na pečení a ohřívání jídla, u některých typů můžete využit také varné plotýnky. Díky tomu se krbová kamna Bronpi stávají ještě více úsporný a multifunkční zdroj tepla ideální na chaty a chalupy i do rodinného domu.

Topíte dole v ohništi krbových kamen, přiložíte dřevěná polena nebo brikety, kamna začnou vydávat teplo do prostoru. Postupně se kamna celá nahřejí a cca po 3/4 - 1 hod topení můžete začít používat troubu nebo varné plotýnky. Teplotu v troubě můžete u kamen Bronpi kontrolovat pomocí integrovaného teploměru. Pomocí regulace přívodu vzduchu do topeniště a množství přikládaného dřeva si regulujete teplotu v troubě. 

Troubu můžete používat na přímé pečení nebo jen ohřívání jídla a nápojů. Trouba u kamen Vám tak může posloužit nejen na přímé pečení, ale také na ohřev podobně jako mikrovlnka. Samozřejmě bude ohřátí trvat o něco déle než v mikrovlnné troubě, ale zase se jedná o zdravé teplo, nespotřebujete žádnou elektrickou energii a má to své kouzlo. Výhodou je také, že se jedná o nezávislý zdroj tepla (bez nutnosti přívodu elektřiny a plynu) využitelný nejen na topeni, ale i na ohřívání jídla a pití. 

Kamna s troubou značky Bronpi jsou domyšlená až do detailů, proto mají také čistící otvory trouby a možnost objednaní nerezového obložení trouby, což je velmi praktické pro údržbu při častějším používání trouby. Součástí příslušenství u většiny kamen je také nerezová pečící mřížka do trouby a nerezový pekáč. 

 

Prohlédněte si kamna s troubou v našem e-shopu

 

Představte si ten krásný pohled:  dole v topeništi kamen praská oheň a poskakují plameny, v troubě na tím se Vám ohřívá pořádný kus masa, placky nebo nadýchaná buchta jako od babičky.

Topit, péct, ohřívat -  kamna s troubou Bronpi ideální na chalupu i do domu - 962766 -
Topit, péct, ohřívat -  kamna s troubou Bronpi ideální na chalupu i do domu - 962767 -
Topit, péct, ohřívat -  kamna s troubou Bronpi ideální na chalupu i do domu - 962771 -
Topit, péct, ohřívat -  kamna s troubou Bronpi ideální na chalupu i do domu - 962772 -
Topit, péct, ohřívat -  kamna s troubou Bronpi ideální na chalupu i do domu - 962773 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace