Počet položek: 0 0,- Kč

Rohové krbové vložky pro rohové krby

V posledních letech velmi vzrostla obliba rohových krbů s bočním sklem. Oheň je pěkně viditelný zepředu krbu i při pohledu na boční stranu krbu. Umožňuje si tak lépe vychutnav požitek z ohně z více úhlů.

 V naší nabídce najdete rohové krbové vložky od několika výrobců a v různých velikostech a výkonech. Přední a boční sklo krbové vložky může být navazující pouze sklo bez rohového sloupku (nejoblíbenější varinta) nebo mezi předním a bočním sklem může být sloupek.

Dále může být rohová krbová vložka s klasickým otevíráním do boku nebo rohová vložka s výsuvným otevíráním nahoru.  U krbových vložek s výsuvem je nutné počítat s vyšší pořizovací cenou.

U rohových krbů chceme především pěkný pohled na oheň, proto je důležitý také účinný oplach skla a efektivní spalování s vysokou účinností.

Pokud si chcete pořídit rohový krb, nevyplatí se na krbové vložce šetřit!

Doporučujeme rohové krbové vložky KF Design, které v sobě spojují krásný design, vysokou kvalitu zpracování a dobré technické parametry za výhodnou cenu. Tyto vložky mají velmi dobrý poměr ceny a kvality.

Rohové krbové vložky najdete zde:

 https://kamnakrbylevne.cz/cz-kategorie_446363-0-krbove-vlozky-rohove.html

Rohové krbové vložky pro rohové krby - 962861 -
Rohové krbové vložky pro rohové krby - 962862 -
Rohové krbové vložky pro rohové krby - 962863 -
Rohové krbové vložky pro rohové krby - 962864 -
Rohové krbové vložky pro rohové krby - 962866 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace