Počet položek: 0 0,- Kč

Nová krbová kamna Dovre Sense

Na konci roku 2013 byla uvedena na český trh nová designová série litinových krbových kamen Sense od významného evropského výrobce kamen a krbových vložek Dovre.

Nová série litinových krbových kamen Dovre Sense je navrhnuta v moderním až futuristickém stylu s jednoduchými hladkými liniemi a tvary v provedení "ultra slim" se zmenšenou hloubkou kamen pro menší prostory. 

Kamna Dovre Sense v sobě spojují krásný moderní vzhled s maximální účinností a funkčností topení a nerušeným pohledem  do ohně v topeništi kamen.

Díky použití nejmodernějších systémů a technologií kamna splňují všechny požadavky na moderní vytápění a současné trendy. Kamna Dovre Sense jsou vhodná do novostaveb a nízkoenergetických domů díky malému výkonu, který se dá navíc dobře regulovat, a možnosti napojit kamna na externí centrální přívod vzduchu.

Litinová krbová kamna Sense se dodávají ve 4 základních modelech s podstavcem ve tvaru nožek či úložným boxem, s bočními skly nebo bez. Navíc je možné každý model kamen Sense dodat také ve smaltované úpravě v barvě bílé nebo hráškové zelené.

 kamna Dovre Sense

Nová krbová kamna Dovre Sense - 952563 -
Nová krbová kamna Dovre Sense - 952564 -
Nová krbová kamna Dovre Sense - 952565 -
Nová krbová kamna Dovre Sense - 952566 -
Nová krbová kamna Dovre Sense - 952569 -
Nová krbová kamna Dovre Sense - 952568 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace