Počet položek: 0 0,- Kč

Litinové krbové vložky KF Design - nejlepší poměr cena a kvalita

Pro bezpečné a úsporné topení v krbu je důležité mít kvalitní krbovou vložku s dobrými parametry jako je účinnost spalování, výkon krbové vložky, energetická třída, spotřeba paliva atd. Už dlouhá léta jsou oblíbené především litinové krbové vložky pro svou vysokou akumulační schopnost a dlouhou dobu předávání tepla a delší životnost litinových dílů.

Litinové krbové vložky jsou vhodné především pro krby do rodinných domů, které jsou celoročně obydlené a krb je používán několik měsíců vkusu v nepřetržitém provozu nebo s malými přestávkami.


Pokud chcete, aby Vám krbová vložka dlouho vydržela a dlouho topila bez problémů, je důležité, aby krbová vložka byla vyrobena z kvalitní litiny. Ono totiž není litina jako litina. Důležité je správné namíchání směsi, kvalitní zpracování a odlití litinových dílů. Nedoporučujeme proto nákup litinových krbových vložek z Číny nebo od pochybných značek za velmi nízké ceny, litina může být křehká a sesazení dílů a skla nepřesné. 


Pokud hledáte litinovou krbovou vložku za výhodnou cenu, ale v dobré kvalitě a s výbornými technickými parametry, doporučujeme Vám litinové krbové vložky KFD - KF Design z naší nabídky. U těchto krbových vložek z litiny je nejlepší poměr ceny a kvality na trhu.

Krbové vložky KF Design se vyznačují kvalitním provedením litinových odlitků a usazení skla i u rohových krbových vložek a výbornými technickými parametry - vysokou účinností spalování, nízká spotřeba, dvoustupňové spalování, systém oplachu skla, možnost napojení na externí přívod vzduchu, celolitinové topeniště, záruka 5 let na vnější plášť vyrobeno v EU .


Prohlédněte si nabídku výrobků KF Design v našem e-shopu.

 

Litinové krbové vložky KF Design - nejlepší poměr cena a kvalita - 962761 -
Litinové krbové vložky KF Design - nejlepší poměr cena a kvalita - 962762 -
Litinové krbové vložky KF Design - nejlepší poměr cena a kvalita - 962763 -
Litinové krbové vložky KF Design - nejlepší poměr cena a kvalita - 962764 -
Litinové krbové vložky KF Design - nejlepší poměr cena a kvalita - 962765 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace